Teljes változat

Meccs előtt nagyobbat szólt a pacsi

Írta: Sinka-Király Levente, közzétéve: 2018-10-10 15:19:11 [Vissza]

Bemutatkozott hazai pályán a Vasas Femina, az Alexandriai Universitatea látogatott a sétatéri stadionba.

Szerdán délután a női labdarúgó 1. Liga második fordulójából elhalasztott Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Alexandriai Universitatea találkozót pótolták a csapatok.

Mindkét együttes játékán érződött, hogy hosszabb ideje nem léptek pályára tétmérkőzésen. Az utóbbi hetekben a több korosztályban összehívott román válogatottak szereplése miatt ugyanis nagyon összekuszálódott a pontvadászat menetrendje.

Ennek megfelelően nem is született találat az első félidőben, komolyabb helyzetek sem voltak a kapuk előtt. Az udvarhelyiek játéka az utolsó húsz percre állt össze olyannyira, hogy a 72-ik percben Țabur megszerezte a vezetést. Voltak még hazai helyzetek, ám ezekből nem lett újabb találat.

A vendégek sem adták fel a küzdelmet, nyolc perccel a végső sípszó előtt büntetőhöz jutottak, amelyet a Vasas korábbi játékosa, Anamaria Vasile értékesített, így 1-1-es végeredmény született.

"Nem játszottunk jól a mai találkozón. Picit kiestek a ritmusból a lányok, de az is igaz, hogy egy olyan együttes ellen léptünk pályára, amely nagyon szolid, jól áll a pályán. Szombaton javíthatunk a bukarestiek ellen" – összegzett László Béla, a klub elnöke a találkozót követően.

A Vasas Femina legközelebb október 13-án a Bukaresti Fair-Play vendégeként lép pályára az ötödik forduló találkozóján. A negyedik fordulóból elhalasztott Borgóprund elleni hazai mérkőzést október 31-én pótolják.

A találkozót követően a csapatnak átadták a tavalyi bajnokságban megszerzett második helyért járó ezüstérmeket.

Női labdarúgó 1. Liga, 2. forduló:

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Universitatea Alexandria 1–1 (0–0).

Gólszerzők: Țabur (72.), illetve Vasile (82.).
Vasas Femina: Kajtár – Geréd, Kiss, Dávid (60., Péter), Krall (46., Mitri) – Colesnicenco, Barabás, Benő, Țabur, Bíró (85., Marinescu) – Panova.

Kapcsolódó cikkek:
• Sok változás történt a megyei és körzeti bajnokság tabelláin
• Megyei és körzeti bajnokság: mutatjuk az eredményeket
• Az első helyekért játszanak a megyei és körzeti bajnokságban
• Nézd élőben a Déva–Székelyudvarhelyi Futsal Klub találkozót!
• Nézd meg a megyei bajnokság eredményeit
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.