Teljes változat

A hajrában hozta a meccset a Vasas (videó)

Írta: Gál Előd, közzétéve: 2018-04-16 15:53:45 [Vissza]

A Vasas Femina korábbi kiválóságaival felálló Borgóprundi Heniu érkezett Udvarhelyre, nem volt egyszerű dolga a hazaiaknak.

Három régi kulcsemberünk, Simona Caldare, Balázs Csilla és Papp Szidónia is benne volt a Borgóprundi Heniu Székelyudvarhelyre érkező keretében, míg a Vasasnak hiányzókat: Geréd Erikát, Péter Katát és Berkeczi Emőkét kellett nélkülöznie, így aztán nem volt sétagalopp Székely János csapatának a tizenkettedik fordulóbeli mérkőzése.

1710845118999329

Az első gólig hetvenöt percet kellett várni, Kis Anita büntetőből szerezte meg a vezetést. Öt percre rá éppen egy korábbi játékosa tört borsot a Vasas orra alá, Balázs Csilla 16 méterről bombázott az udvarhelyiek kapujába. A Vasast nem törte meg az egyenlítő gól, képes volt újítani és rohamozni a mérkőzés hátralévő részében. Ennek meg is volt az eredménye, Mădălina Marinescu egy szemfüles találattal megszerezte a vezetést, sőt Mitri Ritának is volt két nagy lehetősége, de mindkét lövése a lécen csattant, így 2-1 maradt a végeredmény.

A Vasas Femina győzelmével a tabella harmadik helyén áll, csupán három pontra vannak lemaradva Temesvári CFR-től, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottak. A következő fordulóban a toronymagas esélyes, eddig hibátlan Kolozsvári Olimpia otthonába látogat a csapat

Kapcsolódó cikkek:
• Élő közvetítés a Vasas Femina mai találkozóiról
• Idegenben is, itthon is játszik a Vasas Femina
• A válogatott ellen játszott a Vasas Femina
• Így győzte le a Vasas Femina a temesváriakat (videó)
• Kitömte ellenfelét a Vasas Femina
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.