Teljes változat

Üzenet az uh.ro olvasóinak

Írta: uh.ro, közzétéve: 2018-02-07 09:17:06 [Vissza]

Figyelj! Ezt kell tenned, ha továbbra is szeretnéd olvasni az uh.ro-t. Mi szem előtt maradnánk.

Új alapokra helyezte hírfolyamát és ezzel egész működését a Facebook. Változtatásaikkal azt szerették volna elérni, hogy a Facebook újra úgy pörögjön, mint aranykorában, és többet is tegyen eredeti céljának érdekében, közelebb hozza a barátokat, ezért az új algoritmus inkább az ismerőseink bejegyzéseit, személyes tartalmait helyezi előtérbe a különböző hír-, márka- és reklám-oldalak bejegyzéseihez képest.

A médiaoldalak bejegyzéseinek visszaszorításával, sajnálatunkra az uh.ro cikkeit is kevésbé veszed észre, ugyanis kevesebb jelenik meg a hírfolyamodban és ezek is rövidebb időre.

Létezik azonban módszer arra, hogy továbbra is megjelenjenek cikkeink a képernyődön. Mutatjuk. Fel kell keresned az Udvarhelyi Hírportál Facebook-oldalát, az egeret rávinni a Követed opcióra és az abból legördülő menüben rá kell kattintanod arra, hogy Megjelenítés elsőként (látható a fenti képen). Amennyiben angol nyelven használod a Facebook-ot, akkor a Following gombról van szó és a See first-re kell kattintani.

Ha ezt végigcsinálod, cikkeink akárcsak korábban, ezután is megjelennek a hírfolyamodban. Köszi, hogy követsz és olvasol bennünket, mi továbbra is maradnánk a közeledben.

Kapcsolódó cikkek:
• Utolsó éjjel senki nem tud aludni
• Stop a vezetés közbeni élő videóknak
• 5+1 dal a Katonáról
• Bocsánatot kért Tudose a kijelentéséért
• TOP 20 CIKKEK: rajtad kívül mindenki ezekre kattintott!

Hozzászólások:

smpr - *Mark Zuckerberg

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.