Teljes változat

A református temetőben fog nyugodni a szenátor

Írta: uh.ro / közlemény, közzétéve: 2018-01-31 11:18:21 [Vissza]

Megvan dr. Verestóy Attila temetésének helye és időpontja. Hétvégén lesz a szertartás.

A RMDSZ udvarhelyszéki szervezete szerdán kora délután közleményben jelezte, hogy dr. Verestóy Attila szenátort szombaton helyezik örök nyugalomra a székelyudvarhelyi belvárosi református temetőkertben.

„Dr. Verestóy Attila, Hargita megye szenátora, az RMDSZ udvarhelyszéki szervezetének elnöke életének 64. évében, 2018. január 23-án méltósággal viselt gyógyíthatatlan betegségben, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Földi maradványait február 3-án, szombaton helyezik örök nyugalomra a székelyudvarhelyi belvárosi református temetőbe. Ezt megelőzően, a Belvárosi Református Egyházközség templomában 12 órától részvétnyilvánítás, 14 órától gyászszertartás veszi kezdetét.

Végső tiszteletadásra lehetőség lesz február 2-án, pénteken 18 órát követően a belvárosi református templomban. Mindazok, akik eljönnek végső búcsút venni, kegyeletüket egy szál virággal fejezhetik ki. A koszorúmegváltásból begyűlt összeget a család a református egyházközségnek adományozza" – írja a közlemény.

A közlemény ugyanakkor azt is megjegyzi, hogy parkolásra a Junior étterem (Vásártér út 12. szám), illetve a városi sportcsarnok (Mihail Kogălniceanu utca 10. szám) parkolójában lesz lehetőség, a távolabbról jövőket a temetés után a Junior étteremben vendégelik meg.

Bővebb információkat a 0741-161071-es telefonszámon kaphatnak február 2-án, pénteken 12 és 15 óra között.

Kapcsolódó cikkek:
• Csak a feketerigó maradt feketének
• Jövő szombaton lesz Kányádi temetése
• Szerdán helyezik örök nyugalomra dr. Szentannai Dénest
• Antal Lóránt lesz Hargita megye szenátora
• Isten veled, Szenátor úr!
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.