Teljes változat

Még nem lehet tudni, hogy mi lesz a mandátummal

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2018-01-25 14:43:18 [Vissza]

A 2016-os választási listán Antal Lóránt következik, de ő egyelőre nem kívánt nyilatkozni a szenátori mandátummal kapcsolatosan.

A kedden elhunyt Dr. Verestóy Attila szenátor helyét Románia parlamentjében Antal Lóránt veheti át – legalábbis a választási törvény értelmében. A 2016 decemberében tartott választásokon az RMDSZ Hargita megyei listáján sorrendben Verestóy Attila, Tánczos Barna, Antal Lóránt és Portik Erzsébet-Edit szerepeltek, közülük a két első nyert mandátumot. 

Semmilyen döntés még nem született, az majd csak a temetés után történik meg - közölte röviden csütörtökön délután portálunk megkeresésére Antal Lóránt.

Dr. Verestóy Attila 1990 óta volt tagja Románia parlamentjének.

Kapcsolódó cikkek:
• Kiterjesztenék a füsttilalmat az e-cigikre is
• Pöpec irodába költözött Antal Lóránt szenátor
• Iohannis szeretne továbbra is elnök lenni
• Elsorvasztják a magyar orvosképzést!?
• Megvan, ki veszi át Verestóy helyét

Hozzászólások:

hunikovacs - Egy olyan személy,aki nincs benne ebben a bandában,miért nem jöhet már végre ezek helyett?? Akiről tudja a város, hogy karakteres és tett is le az asztalra önzetlenül... Aki dolgozni menne és akinek nem minden vágya a húsosfazék, hanem inkább az egyre fogyó székelység érdekei!

csz - És az a becsületes, derék székely mit csinálna ott egyedül a 400 senkiházi meg a bandájuk ellen? "hunikovacs>Egy olyan személy,aki nincs benne ebben a bandában,miért nem jöhet már végre ezek helyett?? Akiről tudja a város, hogy karakteres és tett is le az asztalra önzetlenül... Aki dolgozni menne és akinek nem minden vágya a húsosfazék, hanem inkább az egyre fogyó székelység érdekei!"

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.