Teljes változat

Hokimeccseket nézhetsz

Írta: uh.ro / hírszerk. , közzétéve: 2018-01-23 08:59:06 [Vissza]

Támogathatod az ifjú jégkorongozókat, a helyszínen jó hangulat és zsíroskenyér is lesz.

Harmadszor rendezik meg a Winter Classic elnevezésű amatőr jégkorongtornát, a Székelyudvarhelyi Hokisokk csapata ezt a hétvégén, január 27-én és 28-án tartja a városi korcsolyapályán. Idén a torna ötcsapatosra bővül, a Bukaresti Torpedo, a Brassói PubBoys, a Gyergyószárhegyi Bástya, valamint a szervező HokiSokk A és B csapatai vesznek részt.

A tornán most is lesz adománygyűjtés, a idei kedvezményezettek a helyi kis hokisok lesznek, a Székelyudvarhelyi Küküllő U12-es csapata.

A Winter Classic tornát szervező HokiSokk csapat egyik kezdeményezője volt a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal és a Székelyföldi Jégkorong Akadémia között létrejött partnerségnek. A 2017-es esztendő nagy eredményének tartják – a sportág helyi fejlődése szempontjából – hogy harminc esztendőnyi kényszerszünet után az intézményes utánpótlásnevelés újraindult a városban Bán-Széll István vezetőedző irányításával.

A korcsolyapályán lezajló kétnapos rendezvényre ingyenes a belépő, a szervezők zsíros kenyérrel kedveskednek a nézőknek. A jégkorongmérkőzések szombaton és vasárnap reggel 08:30-tól 09:30-ig, illetve 12:30-tól 17:30-ig zajlanak, a közkorcsolyázás programja változatlanul 10:00-tól 12:00-ig, illetve 18:00-tól 21:00-ig tart – olvasható a szervezők által kiadott közleményben.

Kapcsolódó cikkek:
• Hibátlanul hokiztak az öregfiúk Suceaván
• Több mint háromezer lejt hokiztak össze
• A székely himnusz megint kihúzta a gyufát (videó)
• Németországi hokitornát nyert az Old Boys Küküllő
• Menőbb jégpályánk lehet, mint gondoltuk

Hozzászólások:

jutacs - Állítólag dőlni fog a pénz is, lesz itt műjégpálya is, bőven futja a Magyarországnak juttatott eu-s pénzből, csak mindenkinek jól kell szavazni. Orbán miniszterelnök Úr nem feledkezik meg igaz híveiről, annyit ad, amennyi csak kell az igaz hazafiaknak. Hajrá Magyarország, hajrá fidesz! Az igazi székely tudja, hová kell tenni az x-et.

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.