Teljes változat

Telesírtad a bölcsőt?

Írta: uh.ro, közzétéve: 2018-01-22 12:28:16 [Vissza]

S még a kiskádba is jutott! Szomorkodás közben gyere el a Zsebszótárra, hogy megtudd, a szülés után mitől estél kétségbe, és hogyan lábalhatnál ki belőle.

Kedden megtudhatjuk, mi az a baby blues, és miben különbözik a szülés utáni depressziótól. Anya és apa nem születik, anyává és apává érni kell. De hogyan?

Újabb, a szülővé érést segítő előadással érkezik a Családokat Összehozó Szervezet és az uh.ro. A Zsebszótár keddi, január 23-ai kiadásán Waldhofer Andrea pszichológust faggatja Balogh Réka Adrienne arról, hogy miről ismerjük fel a szülés utáni depressziót, milyen következményei lehetnek, hogyan szabadulhatunk meg tőle, és hogyan segíthetünk ismerőseinknek, hozzátartozóinknak a kilábalásban.

Érdekesség, hogy kimutatták, a szülés utáni depresszió nem csak a kismamákat, hanem a kispapákat is sújtja, az ő életük is gyökeresen megváltozik.

Bár kezeletlen esetben a szülés utáni depresszió tragédiába is torkollhat, vannak a gyógyulásra bevált módszerek. Többet is megtudhatsz ezekről kedden 17 órától a Merkúr áruház emeletén levő Zsebcafé kávézóban.

Kapcsolódó cikkek:
• Lehet egészségtelen a sport?
• Jó, hogy halat veszel a gyereknek, de tied a felelősség
• Gyerekekről, kutyákról, macskákról
• Ha nem érdekel a baba
• Ki lőtte le a nagymamát?
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.