Teljes változat

Felborult egy autó Bikafalva mellett

Írta: uh.ro / hírszerk. , közzétéve: 2018-01-17 10:25:06 [Vissza]

Havasak az utak, kell a hólánc bizonyos helyeken. A havas, csúszós útról lesodródott egy személygépkocsi szerdán reggel Bikafalva mellett.

A havas utak miatt ma a vidéken és a város területén is nehézkes volt a közlekedés, a gépkocsivezetők több hónapnyi száraz felület után kell átszokjanak a latyakos, vizes, havas utakra, utcákra. Reggel egy személygépkocsi lesodródott Bikafalva közelében és a sáncba borult – szerettünk volna többet is megtudni a baleset körülményeiről, de Gheorghe Filip megyei sajtószóvivő arról tájékoztatott, hogy az esetet nem jelezték a rendőrségnek, így elméletileg sérülés sem történt a balesetben.

Az utak megyeszerte havasak, nem árt az óvatosság, pláne, ha magasabb helyre, pl. a Madarasi Hargitára vagy erdei utakra merészkedünk. Ezzel kapcsolatosan a nap eddigi beszólása az Udvarhelyi Közelekdési INFO-n íródott le: „Fontos volna megérteni, hogy nem azért kell a lánc mert kérik, hanem azért, hogy ha elakadsz akkor tudj kimászni a hóból és ne miattad álljon a forgalom. Jó lenne néha másokra is gondolni. Lehet olyan helyen kell félreállj, ahol nagy a hó a szélén és nem tudsz majd lánc nélkül kimászni."

Kapcsolódó cikkek:
• Több katasztrófát előztek meg a tűzoltók Keresztúron
• Ide jöttek karambolozni, ketten megsérültek
• Tűz és baleset lesz szombaton
• A túlzott sebesség árt az egészségnek
• Klórt ivott, de megmentették
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.