Teljes változat

Ittak és baleseteztek karácsonykor is

Írta: uh.ro / hírszerk. , közzétéve: 2017-12-27 14:31:24 [Vissza]

Nem sok, de azért történt néhány közlekedési balesett vidékünkön is, inkább a túlzott sebesség miatt.

Halálos vagy súlyos baleset nem volt, az viszont előfordult, hogy valaki ittasan és engedély nélkül ült a volánhoz. Karácsony első napján a farkaslaki 33 éves B. H. Udvarhely felől igyekezett hazafele, ám egy kanyarban megcsúszott és lesodródott az útról. Az autóvezető és mellette ülő 45 éves S. Z. megsérültek.

Kedden, karácsony másodnapján a varsági 19 éves M. L.-t állították meg a rendőrök – a fiatalember ittas volt (0,65 mg/l alkoholt mutatott a mérőműszer), gépkocsijának rendszáma egy más autóról származott és jogosítványa sem volt.

Ugyanaznap az oroszhegyi 41 éves T. F. szintén jogosítvány nélkül vezetett, a rendőröknek egy másik személy Magyarországon kiadott gépjárművezetői engedélyét mutatta be. Mindannyian az udvarhelyi ügyészségen felelnek tetteikért.

Szintén kedden Székelykeresztúron a 12 éves H. B. a Kossuth Lajos utca járdáján kerékpározott, ám két, az út szélén szabályosan parkoló autó között az úttestre hajtott – a szabályosan közlekedő 26 éves T. S. pedig elgázolta gépkocsijával.

Kapcsolódó cikkek:
• Udvarhelyi drogdílert fogtak
• Több katasztrófát előztek meg a tűzoltók Keresztúron
• Ide jöttek karambolozni, ketten megsérültek
• Tűz és baleset lesz szombaton
• A túlzott sebesség árt az egészségnek
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.