Teljes változat

Rossz időben még nézhetsz floorballt!

Írta: uh.ro / hírszerk. , közzétéve: 2017-12-14 10:03:37 [Vissza]

Ha esik vagy locspocs van, attól még le lehet menni a Rákóczi Centerbe floorball-meccseket nézni. Szombaton ugyanis jó meccsek lesznek.

Floorballtornát tartanak szombaton a székelyudvarhelyi Rákóczi Centerben – a nyolcadik Rákóczi Floorball Kupán hat csapat fog részt venni.

A szombat reggel kilenckor kezdődő amatőr sporteseményre hat csapat nevezett be: Marosvásárhelyről a Red Arrows, Csíkszeredából a My fault, Sepsiszentgyörgyről a Pro Sepsi, Székelyudvarhelyről pedig a Floorbulls és a szervezők, a Black 69 Floorball Team, illetve ifjúsági csapatuk, a Black 69 Floorballsuli.

Két csoportba sorsolták a csapatokat, ahonnan az első két helyezett jut majd tovább. A nyitómérkőzés szombaton kilenctől lesz a Floorbulls és a fiatal floorballsulisok csapata között (ebbe a hármasba került még a vásárhelyi csapat is), ezt követi a többi csoportmérkőzés, majd az elődöntők és a döntő.

A kupa a már megszokott feltételek közt zajlik, a nemzetközi szabályzatnak megfelelően, 5+1-es felállásban, nagypályás mérkőzéseken küzdenek meg egymással a csapatok. A tervezett játékidő 2x20 perc, a rendezvényre ingyenes a belépés.

A Black 69 és a Floorbulls másnap, vasárnap 18 órától egy jótékonysági mérkőzést is játszik, ezen Chelbezan Csaba felépülését lehet támogatni a színes labdák vásárlásával.

Kapcsolódó cikkek:
• Hidegzuhanyt kapott a nyakába a Black 69
• Kézilabdatornát rendeznek Zsombori László emlékére
• Ismét jótékonykodtak a floorballosok, ezúttal vért adtak
• Egyelőre a papírforma érvényesül a floorball-bajnokságban
• Romániai floorball-bajnokság indul
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.