Teljes változat

Szerdán kívánságműsor az uh.ro-n. Élőben

Írta: Egyed Ufó Zoltán, közzétéve: 2017-11-14 09:17:00 [Vissza]

Zenész: Ufó. DJ: Előd. Násznép: ti mind. Szerdán oda megyünk fotózni és írni, ahova ti mondjátok.

Ismeritek azt az érzést, mikor a lagziban a zenekar énekese beleüvölti a mikrofonba, hogy „Ti vagytok a legjobb közönség"? És ugyanezt teszi minden lagzin. Vagy ismeritek azt az érzést, amikor egy nyálas rádiós kívánságműsorban a nyájas bemondó bókol a betelefonálónak, aki nem képes annál többre, hogy „szeretném üzenni ezt a zeneszámot Kadicsfalára a Pityi kocsmába, azzal az üzenettel, hogy jó munkát". Mi is pont ezt az érzést szeretnénk hozni. Szerdán, de csak szerdán.

Szerdán, november 15-én csak neked élünk, te vagy a legjobb közönség a világon. Ezért oda megyünk, ahova mondod, és azt fotózzuk-írjuk, amit te parancsolsz. Kérheted, hogy ugorjunk be hozzád, fotózzuk le a kisgyereked, de azt is, hogy a sarki boltból a szép kiszolgáló csajszit. A Kossuthban a járdán parkoló autót is, de az új céged logóját is. Bármit.

Ha laza vagy, azt is kérheted, hogy menjünk 500 métert délkeletnek, s nézzük meg, mi van ott, de azt is, hogy menjünk az XY utca végébe, s nézzünk körül, vagy nézzük meg, mennyibe kerül a tojás az üzletben. Bármit kérhetsz, bárhova küldhetsz. Csak melegebb éghajlatra ne, légyszi!

Kéréseidet, kívánságaidat a cikk alján lévő hozzászólásrészben, vagy a Facebook-os megosztás alatti hozzászólásoknál írhatod meg, vagy e-mailben a szerkesztoseg@uh.ro címre. Nem kell sokat udvariaskodni, nem kell hosszú felvezetőt írni, elég, ha egy mondatban megfogalmazod, hogy mi a küldetés, ahogy a fiaim szokták mondani.

Kérünk, tartsd szem előtt, hogy gyalog leszünk, ezért ha valamilyen okból kifolyólag sok felkérés érkezik, azokat teljesítjük leghamarabb, amelyek jelenlegi tartózkodási helyünkhöz legközelebb esnek. Küldetések teljesítése közben bármi érdekeset látunk a városban, megmutatjuk, mert azért vagyunk élőben, hogy egy picit felvegyük a város ritmusát.

Szerdán reggel 9-kor kezdünk, délután 3-ig nyomjuk. Várjuk kívánságaidat.

Kapcsolódó cikkek:
• Hű! 360 fokos gömbpanoráma a református templom tetejéből
• Élő közvetítés a januári tanácsülésről
• Ahol a falu a várossal találkozik, ott ékszerdobozok születnek
• Kívánságműsor. Élőben a városból
• A város arcai: Családom nincs, istenem van

Hozzászólások:

liverpoolfanbammeg - Üdv! Kérésem a következő: a mai egyik küldetésetek legyen az, hogy fotózzátok le(ha lehet totál plánban) a városközpontban újonnan felállított fém oszlopok és lámpatestek egyikét. Indokom: A szerelési költségek, valamint a közbeszerzési hirdetés szerint a Schreder Romania Kft-vel kötött szerződésben akkora kiadási összeg szerepel, hogy az illető oszlopok részlegesen nemes és/vagy ritkafémeket, esetleg gyémánt, netán uránalkatrészeket kell tartalmazzanak. Esetleg a szemet gyönyörködtető, derűs galambszürke festéket egy Salvador Dalí kaliberű festő saját kezűleg mázolta fel az oszlopokra.

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.