Teljes változat

Három áldozata is volt a közúti balesetnek

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-11-13 13:26:10 [Vissza]

Szokatlanul sok volt a közúti baleset múlt héten, ezekben tizenhatan sérültek meg.

Az november 6. és 12. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint harmincnégy személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és öt szívinfarktus, illetve tizennyolc agyvérzés is volt. Negyvenhatan magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, és huszonkét szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma harmincnégy volt, testi sértés miatt három, törés miatt kilenc ember került kórházba. Vasárnapig tizenhárom közúti baleset történt a megyében, ezekben hárman elhunytak, tizenhat személy könnyebben vagy súlyosan sérült meg.

A mentőszolgálat munkatársait kilenc pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve öt ittas emberhez riasztották. Nehézlégzés miatt harmincan, rángógörcs miatt tízen kerültek kórházba. Gyomorvérzéssel hat személy, allergiás tünetekkel négy ember került mentőbe.

A múlt héten tizenhatan ájultak el a megyében, huszonnégy traumás és négy kómás esete is volt a mentőszolgálatnak, epilepsziás mindössze egy. Mérgezés miatt hárman, hasmenés miatt tizenheten kerültek kórházba.

Kapcsolódó cikkek:
• Halálos baleset Décsfalván
• Célkeresztben az ittas sofőrök
• Kombájn vágta le a lábát, targonca törte a bordáját
• Elfáradt a sofőr, az árokban tért magához
• A rovarok továbbra is csipkelődnek
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.