Teljes változat

Idénye meccsét játszotta az SzKC

Írta: Gál Előd, közzétéve: 2017-11-12 11:19:31 [Vissza]

Visszatért a csarknokba Vlad Caba és volt SzKC játékosokkal tarkított alakulata.

Az udvarhelyi kézilabda csapat volt edzője által irányított bukaresti CSM látogatott a sporcsarnokba szombat délután. Vlad Caba keretében ott voltak az SzKC volt játékosai: Szász András, Onyejekwe, Ciobanu és Ramba, akiket tapsvihar fogadott a bevonuláskor.

Ennyi jutott nekik a jóbol, hiszen teltházas csarnokában az SzKC már a mérkőzés elején el tudott lépni néhány góllal, bő negyedóra után Vlad Cabának négygólos hátrányban kellett kikérnie első idejét.

Dragan Djukics a fiataloknak is lehetőséget adott, ők éltek is vele, Balázs Botond nagyszerűen irányított, és a kezdőként pályára lépő Buzogány Barna is bravúrokat mutatott be a kapuban. Kovacevic, Vilovszki, Szadovij és Mihalcea is termelte a gólokat, olyannyira hogy a gólkülönbség egyre duzzadt, a félidei szünet után beállni látszott a 7-8 gólos előny.

Az SzKC védekezése is nagyszerű volt, szinte minden összejött az udvarhelyieknek, a hajrában sem tudott zárkózni a CSM, amely végül 32-23-ra kapott ki Kuzmanoszkiéktól.

Az SzKC tíz lejátszott mérkőzés után a pontvadászat harmadik helyét foglalja el, a Tordai Potaissa Temesvár elleni győzelmével átvette a vezetést, de a bukaresti rangadót, a Steaua-Dinamo mérkőzést vasárnap rendezik, és a Dinamo egy győzelem esetén újra a Bölények Ligája élére kerülhet.

Kapcsolódó cikkek:
• Így győzte le a Vasas Femina a temesváriakat (videó)
• Újabb székely győzelem Angliában
• Így meneteltünk be az elődöntőbe
• Négy gólt lőttek a székelyek az óceániai államnak
• A hajrában hozta a meccset a Vasas (videó)
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.