Teljes változat

Idénye meccsét játszotta az SzKC

Írta: Gál Előd, közzétéve: 2017-11-12 11:19:31 [Vissza]

Visszatért a csarknokba Vlad Caba és volt SzKC játékosokkal tarkított alakulata.

Az udvarhelyi kézilabda csapat volt edzője által irányított bukaresti CSM látogatott a sporcsarnokba szombat délután. Vlad Caba keretében ott voltak az SzKC volt játékosai: Szász András, Onyejekwe, Ciobanu és Ramba, akiket tapsvihar fogadott a bevonuláskor.

Ennyi jutott nekik a jóbol, hiszen teltházas csarnokában az SzKC már a mérkőzés elején el tudott lépni néhány góllal, bő negyedóra után Vlad Cabának négygólos hátrányban kellett kikérnie első idejét.

Dragan Djukics a fiataloknak is lehetőséget adott, ők éltek is vele, Balázs Botond nagyszerűen irányított, és a kezdőként pályára lépő Buzogány Barna is bravúrokat mutatott be a kapuban. Kovacevic, Vilovszki, Szadovij és Mihalcea is termelte a gólokat, olyannyira hogy a gólkülönbség egyre duzzadt, a félidei szünet után beállni látszott a 7-8 gólos előny.

Az SzKC védekezése is nagyszerű volt, szinte minden összejött az udvarhelyieknek, a hajrában sem tudott zárkózni a CSM, amely végül 32-23-ra kapott ki Kuzmanoszkiéktól.

Az SzKC tíz lejátszott mérkőzés után a pontvadászat harmadik helyét foglalja el, a Tordai Potaissa Temesvár elleni győzelmével átvette a vezetést, de a bukaresti rangadót, a Steaua-Dinamo mérkőzést vasárnap rendezik, és a Dinamo egy győzelem esetén újra a Bölények Ligája élére kerülhet.

Kapcsolódó cikkek:
• Nagyon elverték az SzKC-t Temesváron
• Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)
• Vlad Caba „visszatér” Udvarhelyre
• Megnézheted, micsoda góllal győzött az FK Galacon! (VIDEÓ)
• Le van zárva a Győzelem és a Wesselényi is
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.