Teljes változat

Drogot találtak Keresztúron

Írta: uh.ro / hírszerk. , közzétéve: 2017-11-09 13:41:48 [Vissza]

Hét házkutatást tartottak kedden Székelykeresztúron és környékén, a fő fogás a fű volt. De egyebet is találtak.

A Hargita megyei Szervezett Bűnözés Elleni Ügyészség, illetve a rendőrség munkatársai hét házkutatást tartottak kedden Székelykeresztúron és környékén, ezalatt 600 gramm kannabiszt, egy termesztőberendezést, mobiltelefonokat és csempészcigarettát foglaltak le. Ezenkívül találtak még három tablettát (a rendőrségi közlemény szerint ez ecstasy lehet), illetve a kannabisz mérésére szolgáló kis mérlegeket is.

Egy személyt Székelykeresztúron, a közúti forgalomban állítottak meg, autója átkutatása után 15 olyan kis tasakot találtak, amelyekben kannabisz volt. Kiderült, hogy a lefoglalt vadkender nagy része egy Székelykeresztúr melletti ültetvényről származik, a szárított növényeket az év folyamán Udvarhelyen és Keresztúron adták el a termesztők.

Összesen hét, 20 és 27 év közötti személy ellen indítottak kivizsgálást, közülük kettőt hatvan napos bírósági felügyelet alá helyeztek, a nyomozás tovább folytatódik. A közlemény nem tér ki az akcióban előállított személyek nevének kezdőbetűire, illetve lakóhelyükre sem.

Kapcsolódó cikkek:
• Nem volt jogosítványa, mégis vezetett
• Kábítószerfogás Udvarhelyen – videó
• Szerdán nem lesz villany Keresztúron
• Ittasan vezetett a siménfalvi sofőr
• Pénteken se lesz villany Keresztúron
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.