Teljes változat

Te is beleszólhatsz abba, hogy mi történjen Székelyudvarhellyel!

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-10-12 12:11:07 [Vissza]

Jövő keddig talán fel is tudsz készülni, és konstruktívan hozzá is tudsz szólni a stratégiához. Ha görgetsz, láthatod a dokumentumot is.

Székelyudvarhely városfejlesztési koncepciója kapcsán lakossági véleményezésére várja az érdeklődőket a polgármesteri hivatal. Október 17-én, kedden 18 órától a II. Rákóczi Ferenc utca 5. szám alatt, a moziteremben lesz a beszélgetés.

A polgármesteri hivatal által megrendelt, Városfejlesztési koncepció 2017–2020 munkacímet viselő tanulmány érinti az oktatás, akultúra, az egészségügy, a sport, a szociális támogatások rendszere, a civil szervezetekkel való együttműködés, a közbiztonság, a gazdaságfejlesztés, a turizmus és az infrastruktúra kérdéseit.

Nagyon sok téma van tehát, a dokumentum itt elérhető, böngészhető.

Kapcsolódó cikkek:
• Vitatkozhatsz a kulturális stratégiáról
• Egy hétig még megmondhatod, hogy szerinted mi legyen
• Kaját és gatyát kellett venni a tüntetőket szétverő bányászoknak
• A szar nem etalon
• Hol van a Kútmocsár dűlő?

Hozzászólások:

Dannet abé - A mottó telitalálat. A dokumentum helyenként, mintha nem Székelyudvarhelyről íródott volna... S ha elhagyták volna a cikornyás, kacskaringós, néha a saját farkába harapó kutya szindrómás bikkfanyelvet, akkor talán érthetőbb is lenne. Sajnálom!! Nem ezt érdemeljük!!

l_evi - Röviden összefoglalva ezt a dokumentumot: NESZE SEMMI, FOGD MEG JÓL (Még a terelőút sem szerepel a 15. fejezetben!).

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.