Teljes változat

Átmegy a régi Gé-hangulat a Mokkába

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-10-11 09:41:26 [Vissza]

A Mokkába kerül át a G. Egyesület rendezvényeinek egy része, novemberben több koncert és irodalmi találkozó is lesz.

A nyáron megszűnt G. Café, illetve a kulturális események szervezésével foglalkozó G. Egyesület kocsmai rendezvényei ezentúl a Mokkában lesznek megtartva – tájékoztatott az egyesület részéről Bihari Lóránt, aki fel is sorolt néhány, már biztos rendezvényt, illetve időpontot. Újra itt lesz Balázs Elemér együttese, illetve Kun Árpád író is megint Udvarhelyre (is) jön Norvégiából, de ennek a hétnek a végén is lesz egy világzenei koncert.

Október 14-én, szombaton este a HolddalaNap Zenekar játszik a Mokkában, a csapat több éve működik már és világzenét játszik.

November 9-én ismét itt lesz a fennállásának tavaly 15 évét ünneplő Balázs Elemér Group, akik 2014-ben már játszottak a G-feszten.

November 15-én a Campbell & Friends nevű dzsesszbanda játszik a Mokkában, azon a héten lesz a kamarezenei fesztivál is a városházán a G. Egyesület szervezésében.

November 30-án, csütörtökön este újabb irodalmi találkozó lesz Kun Arpáddal – a Norvégiában élő íróval Murányi Sándor Olivér beszélget többek között második, Megint hazavárunk című regényéről. Az író járt már a G.-ben, akkori interjúnkat itt olvashatod el.

Kapcsolódó cikkek:
• Ingyen jeges a kávé a Mokkában!
• Nem szívtunk semmit: Kéknyúl lesz a Mokkában
• Bíró Gábor: Még mindig festő akarok lenni
• Jön az író, aki szülőföldet akart teremteni
• Ebbe a nőbe bele kell szeretni
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.