Teljes változat

Nekünk van a legtutibb motokrosszosunk (videó)

Írta: Gál Előd, közzétéve: 2017-10-05 08:24:02 [Vissza]

Ezúttal sem tudták legyőzni Balázs Istvánt, újra ő az országos bajnok. Nézd meg, milyen volt a szezonzáró futam Szárhegyen.

Gyergyószárhegyen, a güdüci pályán zárták az idei motokrosszidényt szeptember 30-án, szombaton. Az szezonzárón tizenkét országos bajnoki címet osztottak ki, és a Hargita-megyei dominanciát jelzi, hogy ezeknek felét sikerült a megyében tartani.

Udvarhelyi motokrosszosunk, Balázs István Iwán (vele készült interjúnkat itt olvashatod el) nem bízta a véletlenre az elsőséget, igaz, már egy héttel azelőtt bebiztosította bajnoki címét a hazai, nagyoldali pályán. Megnézheted Tibád Csaba versenyről készített videóját a White Comic nevű zenekar This Ain't The End Of Me című számának zenei aláfestésével.

Istaánnak, a bukaresti Steaua versenyzőjének az MX2 kategóriában sikerült megnyernie mind a zárófutamot, mind pedig az összetettet. Az övén kívül még 6 futamgyőzelmet és 5 bajnoki címet szereztek a Hargita-megyeiek.

Az ifjúságiak 50 köbcentis versenyében Becze Csillag Vince, míg a 65-ösöknél Erőss Koppány nyert. A kvadosok között Kovács Gergő lett a bajnok, az amatőrök MX2-es versenyében Okos Zsolt, a veterán 1-ben pedig Fazakas Zoltán diadalmaskodott. Amatőr MX1-ben Kovács Balázs győzött, de ő lecsúszott az összetett verseny dobogójáról.

Kapcsolódó cikkek:
• A szárhegyi művésztelep alkotásaiból lesz kiállítás
• Nézd meg, hogy Szécsi Barni megint mekkora gólt rúgott! (VIDEÓ)
• Szőcsék nélkül ment az FK Gyergyóba
• Szalagos rögbiben versenyeztek a gyerekek
• Halálra gázolt a tehervonat egy nőt Szárhegyen
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.