Teljes változat

Csempészcigarettát találtak a vasárnapi házkutatás során

Írta: uh.ro / hírszerk. , közzétéve: 2017-10-03 10:55:13 [Vissza]

Több mint 1600 csomag cigit foglaltak le hét házkutatás alatt, egy udvarhelyi hölgyet előállítottak.

A vasárnapi házkutatást a székelyudvarhelyi ügyészség végezte. Mint az intézmény egyik ügyészétől, a sajtószóvivői tisztséget is betöltő Suta Kingától megtudtuk, csempészcigaretta miatt összesen hét helyszínen végeztek házkutatást Maros és Hargita megyében, a Kós Károly utcai tömbházlakás az egyik volt ezek közül. A hét helyszínen összesen 1600 csomag zárjegy nélküli csempészcigarettát foglaltak le az ügyészek, azt nem lehet tudni pontosan, hogy az udvarhelyi tömbházlakásban mennyi volt.

Az udvarhelyi házkutatás után őrizetbe vették az 51 éves I. M.-et. Az ügyészség nem kérte a hölgy előzetes letartóztatásba helyezését, csupán a hatvan napos bírósági felügyeletet, amit el is rendelt a bíróság. Az ügyben a nyomozás tovább folytatódik.

Kapcsolódó cikkek:
• Házkutatás volt a kórházban, egy férfit őrizetbe vettek
• Csempészcigit találtak Homoródszentmártonban
• Pénzt mostál? Most lebukhatsz!
• Adócsalás és talajszennyezés miatt tartottak házkutatást
• 9 személyt tartóztattak le adócsalás miatt

Hozzászólások:

jutacs - Kizártnak tartom. Hiszen pl. a 80-as években nem lehetett hallani olyat, hogy valaki Udvarhelyen csempészett cigarettát árult volna. Az az 1200 név, ami hirtelen eszembe jut, nem hiteles, hiszen azok ma Udvarhely leggazdagabb, legtiszteletreméltóbb , legnagyobb hazafi polgárai, akik másoktól is elvárják a törvények betartását

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.