Teljes változat

Pont nélkül jött haza az SzKC Nagybányáról

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2017-10-01 14:34:23 [Vissza]

Idegenben továbbra sem megy az SzKC-nak, az újonc Nagybánya otthonában semmi nem jött össze.

Némi meglepetésre a három pont Nagybányán maradt, habár az SzKC három góllal is vezetett az újonc otthonában. Ez volt a második veresége idén a Dukic-gárdának, sajnos saját maga helyzetét nehezítette meg az együttes.

Krivokapic volt az egyetlen balkezes lövőnk (Golubovic még egyáltalán nem térhet vissza, Ghiță is sérült), mellette Baranau kitett magáért, ő dobta a legtöbb gólunkat, de összességében elmondható, hogy ezt a meccset nem a Minaur nyerte meg, hanem az SzKC veszítette el. Vagy fogalmazhatnánk úgy is, hogy a Minaur nem játszott jól, de sajnos az SzKC még annyira sem. A Steaua és a Fogaras elleni győzelmekkor azt írtuk, hogy jól megy a csapatnak, most viszont idekívánkozik, hogy egyelőre nem állt össze a csapat játéka.

Az első félidő amúgy nem volt rossz, de jó sem, a vezetés az SzKC-nél volt, a másodikban azonban megfordult a kocka, a hazaiak kihasználták a gyengeségeinket, átvették a vezetést és megőrizték előnyüket. A mérkőzést meg lehet nézni alább – a felvétel, a hang nem minőségi, de arra mindenképpen jó, hogy az SzKC játékát láthassuk. A statisztika kedvéért jegyezzük meg, hogy Baranau 8, Kovacevic 6, Szőke 3, Vilovski, Mihalcea és Kuzmanoski 2, Dragas és Krivokapic 1 gólt lőttek a 27-25-re végződő találkozón, aminek elvesztése sokszor fog még fájni, hiszen egy verhető csapattól kapott ki az udvarhelyi gárda.

Csütörtökön negyed hattól a Tordát hatalmas csatában egy góllal, 25-24-re legyőző Călărași-i Dunărea jön a sportcsarnokba – a tévés meccsen a jó formában levő Duna-partiakat jó lenne megverni, de nagyon nehéz lesz. A Bukaresti CSM kispadján győzelemmel mutatkozott be Vlad Caba, habár a temesváriak szerint nem volt igazságos a találkozó 23-21-es végeredménye, de ez mindig így lesz, amíg Pero Milosevic van a kispadjuk előtt, ahol tiltakozott is eleget. A Dinamo továbbra is száz százalékos, vasárnap délután egy góllal 23-22-re nyert Konstancán, ott is szinte botrányba fulladt a meccs.

Egyszóval nagyon nehéz dolgunk van, de eltökélten hinni és foggal-körömmel harcolni mindig lehet.

Kapcsolódó cikkek:
• Zsinórban a negyedik meccset vesztettük el
• Kérdések, amikre Verestóy már sohasem válaszol
• Könnyek között búcsúztak el a játékosok a szurkolóktól
• 400 ezer eurós tartozása van az SzKC-nak
• Izgalmakat, reményt adott az SZKC
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.