Teljes változat

Danics Dórával ünnepel a Príma Rádió

Írta: uh.ro / hírszerk. , közzétéve: 2017-09-26 08:59:28 [Vissza]

A hét végén huszonötödik alkalommal tartják az Őszi Vásárt, a Príma Rádió pedig huszadik születésnapját ünnepli.

Csütörtöktől vasárnapig tart az Őszi vásár, a Príma Rádió pedig fennállásának 20 évfordulóját ünnepli. A hivatalos megnyitó csütörtökön 11 órától lesz a sportcsarnok előtt, aznap fél 3-tól a városháza Szent István-termében gazdasági konferenciát és üzletember-találkozót tartanak.

Pénteken már nemcsak a sportcsarnokban lehet termékkiállítást nézni, illetve vásárolni, hanem a minifocipályán is, ahol a Székely Termékek Fesztiválját tartják. Ott lesz a színpad is, aznap fellép többek között a Küküllő-, a Virgonc- valamint a Kékiringó néptánccsoport.

19 órától a Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva koncertezik, az estet pedig a Transylvania Rock Band koncertje zárja. Szombaton 13 órától tartják a hagyományos mesemondóversenyt, 17 órától lesz a viccmondó verseny, majd 18 órától az Open Stage lép fel műsorával. Aznap az X-Faktorból ismert Danics Dóra, illetve a Dreamland Residents rockzenekar koncertezik.

Vasárnap a népzenéé lesz a főszerep, hiszen többek között Sorbán Enikő népdalénekes és a Fölszállott a páva 2016-os döntőse, a Cickom együttes lép fel, majd a Valeo Art Egyesület énekes-táncos előadása zárja a műsort.

Kapcsolódó cikkek:
• Ők a legprímább udvarhelyiek
• Idén is szavazhatsz a legprímábbakra
• Megvásárolható a díjazottakról szóló könyv
• Idén is díjazzák a legprímábbakat
• Újságíróból pincér a svájci Alpokban
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.