Teljes változat

DráMA: koncerttel fejeződött be az éjszaka

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2017-09-25 13:06:15 [Vissza]

A Portugált még felolvasószínház és vetélkedő is követte pénteken.

Nagy sikert aratott a Csíki Játékszín által előadott Portugál pénteken este, amit a Színházunk éjszakája elnevezésű program követett – ki sem léptünk az épületből, olyan jól éreztük magunkat, s ezzel nem voltunk egyedül.

A színház-kvízt idén a Beszédtechnika nevű csapat nyerte, a tavalyi győztes Amatőrök másodikok lettek a négy csapatból. Színészek hangját, árnyékát, tulajdonságait kellett felismerniük a benevezőknek, de volt szinkronpróba és bekötött szemmel tárgyfelismerés is.

Színészeink idén is bizonyították, hogy muzsikálni is tudnak, a több mint egy órát játszó zenekar ezúttal az Antal Csaba (ének, akusztikus és elektromos gitár, ukulele), Veres Lehel (elektromos gitár, ének), Pál Attila (basszusgitár, hegedű), Dunkler Róbert (billentyűk), Nagy Norbert (dob), Tóth Árpád (dob, ének) felállásban lépett fel, de Barabás Árpád is beszállt énekelni. Annyira jól sikerült a koncert, hogy még a pultoslányok is táncra perdültek – s ha nem rakták volna fölöslegesen tele székekkel a színház előterét, akkor talán még nagyobb menet kerekedett volna.

Jó menet volt ismét a dráMA, több olyan előadás is volt, amiket szívesen megnéznénk többször is – az egyhetes rendezvénysorozat nemcsak a szervezőket, hanem a nézőket is próbára tette, hiszen nagyon erős élmény volt ennyi előadást, közönségtalálkozót és koncertet végignézni. A tartalmasságra és az érdeklődésre nem lehetett panasz.

Kapcsolódó cikkek:
• Egy kis zene vacsora előtt?
• Új helyszínekkel és nagy nevekkel csalogat a Fezen
• LEGO-rajongók, figyelem!
• Centrifugától lesz hangos a Szent István terem
• Mileszitt #8
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.