Teljes változat

Kikapott az erdélyi derbin az SzKC

Írta: Gál Előd, közzétéve: 2017-09-09 14:57:57 [Vissza]

Az első negyedórában elment az udvarhelyiek mérkőzése Tordán.

Erdélyi rangadót játszott Tordán a Székelyudvarhelyi KC. Dragan Djukics edző a csapat új igazolását, a többszörös magyar válogatott Milorad Krivokapicsot is nevezte a találkozóra, de a Saldatesenka - Mihalcea, Tálas, Vilovszki, Szadovij, Kovacevic, Kuzmanoszki kezdővel léptek pályára az első meccsét elveszítő Potaissa ellen az udvarhelyiek.

Az első negyedórában szenvedett az SzKC, hibát hibára halmoztak, olyannyira, hogy 13 perc után 9-1-re vezettek a hazaiak, a vendégek edzője már a második idejét is kikérte. Ekkor a régi nevek: Baranau, Ghiță, Mihalcea szórtak be egy-egy gólt, próbálva lelkesíteni a társakat, a bemutatkozó Krivokapics is megszerezte első gólját a román élvonalban.

A gólgyártás elindult ugyan, az eladott labdák száma továbbra is rengeteg volt, a tordaiakat pedig nem sikerült megállítani a gólszerzésben, 16-9-es hátrányban vonultak az öltözőbe Kuzmanoszkiék.

A második játékrészben sem változott a játék képe, hiába indult az Vilovszki góljával. Az SzKC akciói gólokkal fejeződtek be, de a túloldalon a tordaiak is beszórták a helyzeteiket. A hazaiak folyamatosan tartották a 7-8 gólos előnyt, volt, hogy tíz találatra is elléptek az SzKC-tól.

Djukics a mérkőzés végén a fiatalok is játszatta, Csog, Balázs és Fekete is pályára léptek. A találkozó 34-28 arányú Potaissa győzelemmel ért véget.

Kapcsolódó cikkek:
• Zsinórban a negyedik meccset vesztettük el
• Kérdések, amikre Verestóy már sohasem válaszol
• Könnyek között búcsúztak el a játékosok a szurkolóktól
• 400 ezer eurós tartozása van az SzKC-nak
• Izgalmakat, reményt adott az SZKC

Hozzászólások:

rogerke - Valaki megtudna mondani hogy miért nem lehet tippelni a tippversenyben???

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.