Teljes változat

A román tévések is eljöttek az udvarhelyi miccsért

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-09-08 10:41:06 [Vissza]

A Kanal D munkatársai városunkba látogattak, hogy megnézzék, tudnak-e szállást foglalni és miccset kérni román nyelven.

A történet előzményeit már ismerjük, a Milițianul nevű vlogger román nyelven kért miccset a székelyudvarhelyi Kaufland grillezőjénél. A videó alapján úgy látszik, hogy az elárusítónőnek nem sikerült szóba állnia vele, és visszaadta a pénzét, ezért az országos sajtó rögtön felkapta az ügyet.

Utólag olyan nem elhanyagolható részletek láttak napvilágot az esettel kapcsolatban, minthogy nyitva sem volt még a kereskedelmi egység, és a videó készítője több alkalommal visszatért a helyszínre, hogy egy jól összevágott videóanyag készüljön az incidensről.

Azóta a csapból is a kauflandos miccsbotrány folyik, közleményt adott ki a Kaufland, büntetett a fogyasztóvédelem, nyilatkozott a prefektus, sőt az EMNP székelyudvarhelyi szervezete sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy összehangolt akciót sejtenek a háttérben, és feljelentést tettek a videót készítő vlogger ellen.

Az ügy még most is felkapott téma a sajtóban, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Kanal D román televíziós csatorna munkatársai Székelyudvarhelyre látogattak, hogy felmérjék a helyzetet, mennyire tudják megértetni magukat románul.

1514675088626141

És lőn, többé-kevésbé sikerült nekik.

Kapcsolódó cikkek:
• Elfogy a miccs, és már csak kolbász marad – de legalább nem paprikás
• Belophatták az egeret a Kauflandba (videók)
• Egér szaladgált a Kaufland húsrészlegén (videó)
• Újabb átverés a Kauflandban!
• Átvertek. Ilyen jól, ilyen olcsón

Hozzászólások:

jutacs - Szerintem, ha a qrva politikusok - mindkét oldalon!!! - nem kavarnák folyton a sz@rt, a két nemzet békésen elélne egymás mellett

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.