Teljes változat

Öngyilkos lett a panzió magyarországi vendége

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-08-28 10:32:15 [Vissza]

Péntek délután megtalálták a holttestét annak a férfinak, aki délelőtt vérnyomokat hagyva maga után eltűnt.

Pénteken adtunk hírt arról, hogy rendőrségi és ügyészségi nyomozás folyt a székelyudvarhelyi Hajdu panzióban. A panzió munkatársai, miután vérnyomokat találtak egy szobában, értesítették a rendőrséget.

A nyomok alapján bonyolult, erőszakos ügynek tűnt az eset, mondta el kérdésünkre Gheorghe Filip megyei rendőrségi szóvivő, ezért volt a nagy felhajtás pénteken, – nyomozókutyákkal szállt ki a rendőrség, majd átvette az ügyészség a nyomozást, – de végül egyszerűbb és szomorú vége lett.

Egy magyarországi vendég, a 47 éves B. A. tűnt el a szálláshelyről, aznap délután a hatóságok meg is találták. A nyomozás jelenlegi állása szerint a férfi a panzióban öngyilkos akart lenni, innen származtak a vérnyomok, majd egy más sofőr által vezetett autóval, feltehetően taxival, elment a helyszínről, és Solymos közelében felakasztotta magát. A hatóságok már csak a halál beálltát tudták megállapítani, nem volt esély az újraélesztésre – mondta Filip.

Amennyiben súlyos lelki nehézségekkel küzd, az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja, vagy közeli hozzátartozójának, ismerősének öngyilkosságra utaló jeleket fedez fel viselkedésében, forduljon valamely lelkisegély szolgálathoz.

Székelyudvarhelyen a telefonos éjszakai lelkisegély-szolgálattól kérhet segítséget a 0754-800 808 és 0723-800 808 telefonszámokon, – ingyenes konzultáción vehet részt a székelyudvarhelyi családsegítő szolgálatnál, vagy fordulhat az Erdélyi Életvédők Egyesületéhez.

Kapcsolódó cikkek:
• Hű! 360 fokos gömbpanoráma a református templom tetejéből
• Felborult egy kamion
• Nagy bunyó volt a győzelemért
• A város arcai: Nekem egy macska mentette meg az életemet
• Egy hétig még megmondhatod, hogy szerinted mi legyen
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.