Teljes változat

Tizenhármat rámolt be az FK

Írta: Gál Előd, közzétéve: 2017-08-27 17:29:39 [Vissza]

A helyzetkihasználás ugyan nem volt hibátlan, sima, tíz golós győzelemmel kezdte szezonját az FK.

Resicabányán kezdte meg 2017-18-as szezonját az FK Székelyudvarhely. A Grigoraș – Mánya, Szécsi, Bíró, Szőcs kezdősornak már az első percben sikerült megszereznie a vezetést Mánya révén. A második gólra sem kellett sokat várni, a csereként beálló Hadnagy pofozta a labdát a hálóba.

Még az első félidőben bemutatkoztak az FK nyári szerzeményei: Csala, Kanyó és Máté is, de az előzőt követő találatokat szintén a kezdősor jegyezte. Szécsi, Mánya, Bíró és Szőcs is betalált, utóbbi kétszer is. A szünet előtt, egy labdaszerzés után sikerült szépítenie a Resicabányai Muncitorul csapatának, így 7-1-es FK vezetéssel vonultak öltözőbe a játékosok.

A második félidő is az udvarhelyiek szájíze szerint alakult, akárcsak az elsőben, most is Mánya kezdte meg a góltermelést. Két helyzetüket ebben a játékrészben is gólra váltották a hazaiak, de eközben az udvarhelyiek újabb ötöt rámoltak be. Szécsi, Mánya, Bíró és Miklós voltak eredményesek, így a mérkőzésen 13-3 arányú FK győzelem született.

A tabellán az udvarhelyiek a második helyet foglalják el, a tavalyi bajnok Déva mögött, és az első osztályban debütáló csíkszeredai Imperial Wet előtt, akik a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsalt tudták felülmúlni. Az FK a következő fordulóban is idegenben lép pályára, a Jászvásári Poli lesz az ellenfél szeptember 3-án, vasárnap 14 órától.

Kapcsolódó cikkek:
• Újabb székely győzelem Angliában
• Így meneteltünk be az elődöntőbe
• Négy gólt lőttek a székelyek az óceániai államnak
• Döntőznek az ifi teremfocisok
• Nézd vissza az FK galaci meccsét
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.