Teljes változat

Rendőrségi nyomozás a Hajdu panziónál (FRISSÍTVE)

Írta: uh.ro/tudósítónktól, közzétéve: 2017-08-25 11:59:47 [Vissza]

Rengeteg rendőr nyomoz a Rózsa és a Szentimre utca sarkán levő panzióban. Egyelőre hírzárlat van és találgatások.

Rendőrök lepték el péntek délelőtt 11 órától a székelyudvarhelyi panzió környékét. Egyelőre nem lehet tudni, mi történt. A helyszínen több verziót is hallottunk a bámészkodóktól a gyilkosságtól az öngyilkosságon át a drogtúladagolásig. Állítólag vérnyomokat találtak, de a rendőrség még nem adott ki semmilyen információt.

Frissítés:

15.29: Telefonon sikerült elérnünk a panzió tulajdonosát, Hajdu Csabát, aki elmondta, hogy nem tud konkrét információkat az esetről, mivel nem tartózkodik a városban.

Annyit közölt, hogy reggel a takarító személyzet vérnyomokat talált egy szobában, ezért kihívták a rendőrséget. Elég negatívan érinti őket az ügy, mivel a hírnév szárnyal, de a szállóvendégek életét különösebben nem befolyásolja a dolog. Csak azt a szobát zárta le a rendőrség, amelyben a vérnyomokat találták, a többi szabadon használható.Több információt kérjünk a rendőrségtől, ez nem bolhapiac – válaszolta arra kérdésünkre, hogy mi történt az általa működtetett szálláshelyen, és hogyan érinti őket az eset.

A rendőrségi szóvivő első megkeresésünkkor még nem tudott az ügyről, azóta hívtuk, de még nem válaszolt. Újbóli megkeresésünkre azt közölte, hogy a nyomozást a Hargita megyei ügyészség végzi, így jelenleg semmilyen információt nem adhat.   

Frissítés 2.: 

16.03: Elértük a nyomozást vezető megyei ügyészt: Colceriu Sorin Mihai érdeklődésünkre közölte, hogy egyelőre kevés információval rendelkeznek. A szállóból eltűnt egy vendég, akinek a szobájában vérnyomokat találtak – halottról, öngyilkosságról tehát nincsen szó. Egyelőre ennyit tudott megerősíteni az ügyész, további tájékoztatást későbbre ígért. 

Cikkünk frissül.

Kapcsolódó cikkek:
• Csempészcigit találtak Homoródszentmártonban
• Részegen menekült, de felborult a motorral
• 122-vel száguldott a tanuló sofőr
• Más jogsijával vezetett, mert sajátja nem volt
• Tolvajt fogtak Siménfalván

Hozzászólások:

Egy a sokból - CSI Udvarhely....

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.