Teljes változat

Tudjuk, hogy mit tett a lovad ezen a nyáron!

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2017-08-25 09:23:33 [Vissza]

Odagombócozott a szerkesztőség elé. Nem baj, feltakarítjuk, de nem felejtjük el.

Van az úgy, hogy a ló és gazdája néhány házzal lennebb lakik, mint te, mégis a tied előtt találod meg az övét. Szinte beletoltuk a biciklit, de aztán mégsem. Végülis a miénk.

A 2005-ös árvízkor is volt olyan eset, hogy a járólapot a víz átsodorta a szomszéd házhoz, a szomszéd pedig köszönte szépen, Földön kapás nem lopás – tartja a székely gyermekmondás.

Valahogy így vagyunk mi is ezzel. S azzal, hogy pár száz méterre fentebb, még 2017-ben is lehet lakótelepi aszfalton méretes tehénlepényt találni, szintúgy.

Szóval legszívesebben azt tennénk, hogy összeszedjük nejlonba (ezt meg is tettük) és odatesszük a kapud elé, hadd gondolkozz egy kicsit azon, hogy kinek a sara ez. Csak mi nem vagyunk olyanok. Az a baj.

Kapcsolódó cikkek:
• Jövő héten kitakarítják a várost
• Nem a Viaduct csalt a motorinával, Borbolyék követőrendszere volt bibis
• Ezt üzenik nekünk a Jobb Világért Mozgalom tagjai
• El kell takarítani a jeget a járdákról
• Fél napig szerettük egymást. A magunk módján.

Hozzászólások:

olvaso - Meg kellett volna nezzetek a "Ki nevel a vegen?" cimu filmet. Lehet, ha odatettetek volna a kapuja ele. Ugy az is lehet, ha celt is ert volna. Az biztos, hogy a lelketek konnyebb lett volna egy le nem nyelt békatol. Amugy a filmben az egyik "beteg" gombocozott valaki teraszara.

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.