Teljes változat

Bezárja a szejkei fürdőt a város

Írta: uh.ro / közlemény, közzétéve: 2017-08-11 11:49:39 [Vissza]

A hivatal egy ellenőrzésre hivatkozva, meghatározatlan időre bezárja a „rozsdafürdőt."

A csütörtöki képriport és a szintén a szejkei fürdőről szóló újabb írásunk után, pénteken kora délután Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának Műszaki Igazgatósága közleményben jelentette be, hogy meghatározatlan időre bezárja a szejkefürdői létesítményt.

A közlemény megjegyzi, hogy a hivatal a Hargita Megyei Közegészségügyi Hatóság augusztus 9-én végzett ellenőrzése következtében döntött a bezárás mellett, mivel nem áll módjában elvégeztetni azokat az azonnali javításokat, amelyeket a hatóság a további működés feltételéül szabott.

Előreláthatólag ebben az idényben nem kerül sor a fürdő újranyitására.

Ugyanakkor a polgármesteri hivatal a belső vizsgálatot indít és számon kéri a fürdőt működtető céget.

A közlemény szerint a városvezetés az idény megkezdése előtt, figyelembe véve azt a széles lakossági igényt, amely a szejkei fürdőt övezi, úgy határozott, hogy a nem 21. századi körülmények ellenére is eleget tesz ennek az igénynek és lehetőséget biztosít a fürdő működtetésére. A szejkei fürdő állapota a több évtizedre visszatekintő fejlesztések hiányának a következménye, ugyanakkor azt is látni kell, hogy a teljes rehabilitációt a város csak külső források bevonásával tudja megvalósítani. Ezért pályázott a városvezetés az ivóvíz- és szennyvízhálózat kiépítésére, ami hamarosan elkezdődhet, az elkövetkezőkben pedig keresik a további külső forrásokat a fürdőtelep teljes körű újjáépítéséhez.

.

Kapcsolódó cikkek:
• Bejutottál a bölcsibe?
• Sokan maradtak jogsi nélkül
• Felfüggesztett jogsival kocsikázott
• Főnök, van egy kis problémánk!
• Keddig jelentkezhetsz, ha vásáros lennél az Udvarhely Napokon

Hozzászólások:

taylor - zárják le a Szentimre utcát, a Gábor Áront, az Iskola utcát, a Budvár utcát stb. mert közlekedésre alkalmatlan. zárják be az urbanisztikai osztályt mert 10éve nem sikerült az Általános Városrendezési tervet megújítani zárják be az atlétika pályát mert nem felel meg a kor követelményeinek. Az inkompetenseket mikor fogják bezárni????

zterex1 - Így UFO nem tudja elhasználni a bérletét, oda a pénz...,

Szentegyházy Ubul Béla - Ufo, Ufo! Ezért belédállitják a székely bicskát a törzsvendég öreg pancsolni vágyók! Bezárattad a fürdőjüket!

2 T - A strandot is bezárták, vagy csak a fürdőt?

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.