Teljes változat

Botrány volt az FK meccsén

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-08-11 10:34:37 [Vissza]

Megnyerte a jászvásári kupát a csapat, de az elődöntő csak tíz percig tartott.

Felkészülési tornán vett részt az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapata. A négycsapatos Jászvásári tornán csütörtökön este a moldovai bajnokkal, a Classic Kisinyovval csapott össze az FK, ám a mérkőzés csupán tíz percig tartott. Az FK vezetett 1-0-ra, amikor a moldovaiak kapusát kiállították (hozzá akart ütni a gólszerző Biró Attilához), a Kisinyov pedig nem folytatta a meccset, inkább levonult a pályáról, botrányba fulladt a meccs – az FK így a torna döntőjébe jutott.

A másik összecsapáson a házigazda Jászvásári Politehnica VSK 10-1-re verte az ifjúsági teremlabdarúgókkal megjelenő Galaci United csapatát.

Az FK és Jászvásár pénteken délben játszotta a torna fináléját, az első félidőben nem esett gól, de Jakab Zoltán együttese 5-1-re győzött, Kedei Barna, Mánya Szabolcs, Miklós Tamás és Szőcs László góljaival. Utóbbi két gólt szerzett és a torna legjobb játékosának is megválasztották. Az FK új szerzeménye, Csala Zsolt is pályára lépett.

Augusztus utolsó hétvégéjén az FK Resicabányán kezdi a bajnokságot, a második fordulóban Jászvásárra látogat, az első hazai meccse a Temesvári Informatica ellen lesz.

Kapcsolódó cikkek:
• Kell a székely szív
• Döntőznek az ifi teremfocisok
• Nézd vissza az FK galaci meccsét
• Így vette az első akadályt az FK (videó)
• Szőcs Laci köszönte szépen… és bevágta (VIDEÓ)
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.