Teljes változat

Máréfalvára mehetsz kalákázni

Írta: uh.ro / közlemény, közzétéve: 2017-08-10 10:30:54 [Vissza]

Muzsna, Nagygalambfalva és Székelykeresztúr után hétvégén Máréfalvára megy kalákázni az Udvarhelyszéki Együtt-tesz.

A Máréfalvi Rozetta Ifjúsági Egyesület környezetvédelmi, ifjúsági, kulturális témában 2009-től évente szervez közösségi akciót, négy éve viszont nagyobb lélegzetű munkákba is belevágnak a patakmeder-takarítástól egészen a középületek tatarozásáig.

Az RMDSZ udvarhelyszéki szervezetének nyári kalákaprogramjába beleillik a Tegyünk együtt a falunkért – közösségi kaláka címszóval meghirdetett máréfalvi megmozdulás, így partnerként vesz részt a szombaton 8 órától kezdődő munkákban, vagyis a templom körüli rész, a temető megtisztításában, és a temetőkert javításában. Mindazok, akik szeretnének segíteni és részt venni a kalákán, jelezzék szándékukat a szervezetnél, a szállítást, valamint az étkezést biztosítják a szervezők.

Aki kalákázna, segíteni szeretné a máréfalviakat, küldjön üzenetet az Udvarhelyi Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET), avagy az RMDSZ udvarhelyszéki szervezetének facebook-oldalára, vagy hívja a 0727-866350-es telefonszámot. Szombaton, augusztus 12-én 8 órakor autók indulnak Máréfalvára az UIET székhelyétől (II. Rákóczi Ferenc utca 15. szám).

Kapcsolódó cikkek:
• Mindennek nekiment és aztán haza
• Lakóház és csűr égett Máréfalván
• Ittas vezetőt állítottak meg Máréfalván
• Waldorf ovi születik
• Lovakat gázoltak el Máréfalván
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.