Teljes változat

Új játékos érkezett a futsalcsapathoz

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2017-08-10 10:16:36 [Vissza]

Az ifjúsági válogatott teremlabdarúgó kölcsönbe jött az FK-hoz, ma már pályára is léphet Jászvásáron.

Felkészülési tornán vesz részt csütörtökön és pénteken az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapata. A négycsapatos torna Jászvásáron zajlik, csütörtökön 19 órától az FK a moldovai bajnokkal, a Classic Kisinyovval csap össze, a másik meccsen 17 órakor a házigazda Jászvásári Politehnica VSK a Galaci Uniteddel játszik. Pénteken 9-től a kisdöntőt, 11-től a finálét tartják.

A 22 éves marosvásárhelyi Csala Zsolt az FK sportolója lett egy évre, a Marosvásárhelyi City'us ugyanis ennyi időre kölcsönadta a teremlabdarúgót. Az FK honlapja szerint a két vezetőség megállapodása alapján történt ez így, Csala szerződése a marosvásárhelyi alakulattal az idény után lejár, így a 2017/18-as szezon végén már az FK játékosa lehet.

Csala Zsolt sokszoros ifjúsági válogatott, az elmúlt idényben klubcsapata, a Marosvásárhelyi City'us alapembere volt. Az FK-val elutazott Jászvásárra, a felkészülési tornán már pályára léphet. Ő az FK negyedik igazolása az új szezon előtt, a sepsiszentgyörgyi Kanyó Szilárd (akivel csapattársak az ifiválogatottban) és Máté József, illetve a székelykeresztúri Gáspár Sándor után.

Kapcsolódó cikkek:
• Kell a székely szív
• Nézd vissza az FK galaci meccsét
• Így vette az első akadályt az FK (videó)
• Így esett ki az FK a Román Kupából (videó)
• Szőcsék nélkül ment az FK Gyergyóba
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.