Teljes változat

Zajlik a felkészülés, de a kupából már kiesett az SzFC

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-08-10 08:56:55 [Vissza]

Papolc jobb volt az udvarhelyieknél, akik több barátságos meccset is játszottak. Alakul a csapat a bajnokságra.

Román Kupa meccset játszott szerdán délután az FC Székelyudvarhely harmadosztályú labdarúgó csapata, a Gálhidi György edző által irányított SzFC a háromszéki Papolcon lépett pályára. A meccsen a házigazdák szereztek vezetést, de Csíki Dénes tizenegyesből egyenlített. Papolc az első félidőben már 3-1-re húzott el, a másodikban azonban Czimbalmos Zalán betalált, nyílttá téve a meccset. Az utolsó percekben a házigazdák még egy gólt szereztek, így 4-2-re megnyerték a találkozót, az SzFC kiesett.

A csapat szombaton újabb barátságos meccset játszik, a sétatéri stadionban fél tizenegytől a harmadosztályba feljutott Kézdivásárhely lesz az ellenfele.

Ami az eddigi meccseket illeti, az SzFC együttese több felkészítő jellegű találkozót is játszott. Idehaza az FK Csíkszereda ificsapatát 3-1-re verte (gólszerzők: Claudiu Gâlea, Ribarics Roland, Schram Péter), a Pest megyei Zsémbékot 2-0-ra győzte le (Czimbalmos Zalán, Kicsi Zoltán), a Szászrégeni Lendülettől pedig 2-1-re kikapott (gól: Ribarics Roland). Volt egy meccs Régenben is, ez 1-1-re végződött, az udvarhelyi gólt Kicsi Zoltán rúgta.

A keret alakul a szeptemberben rajtoló bajnokságra, egyelőre több futballista próbajátékon van az SzFC-nél.

Kapcsolódó cikkek:
• Focimeccsek, focimeccsek mindenhol!
• Székely rangadót rendeztek
• Kiskrapek, focira fel!
• Elégedett a játékkal az SzFC edzője
• Alakul a kiesés ellen harcoló csapat az SzFC-nél
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.