Teljes változat

Bemutatkozott az új SzKC a régi közönség előtt

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-08-09 10:12:03 [Vissza]

Küzdelmes meccset hozott a Fogaras elleni találkozó, a hét végén rangos torna jön.

Első hazai edzőmérkőzését játszotta kedden este a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabda csapata. Az együttes a Fogarasi VSK-t fogadta, a vendégek a patakfalvi tragikus balesetet követő forgalomkorlátozás maitt késéssel érkeztek a sportcsarnokba, a hét órára kiírt meccset csak fél nyolc után kezdték el a csapatok. Az SzKC piros, egyszerű mezekben játszott, amiken már szerepeltek a játékosok mezszámai és nevei. Több száz néző előtt zajlott a találkozó, a közönség a bemutató idején nagy tapssal fogadta az SzKC játékosait és új edzőjét.

Meg is hálálta ezt a gárda, egy küzdelmes, iramos meccsen 16-17-es első félidő után négy góllal 33-29-re győzött Dragan Djukic együttese. A kezdőcsapat a Saldatsenka – Mihalcea, Ghiță, Kuzmanoski, Dragas, Kovacevic, Vilovski hetes volt, de a keret összes tagja játszott a találkozón. A gólokat Mihalcea (6), Dragas (5), Vilovski (5), Csog (4), Szadovji (4), Tálas (2), Kuzmanoski (2), Kovacevic (2), Ghiță (1), Szőke (1) és Golubovic (1) szerezték a találkozón.

A hét végén, augusztus 11. és 13. között, péntektől vasárnapig a Székelyudvarhely Kupát rendezi meg a klub három másik elsőosztályú csapat részvételével. Összesen hat meccs lesz, mindenki mindenkivel összecsap, az SzKC pénteken este Konstancával kezd, szombaton késő délután Foksánnyal, vasárnap délben pedig a Steauával játszik. A belépés díjtalan, a meccsek alatt meg lehet vásárolni a bérleteket.

A Székelyudvarhely Kupa menetrendje

Augusztus 11., péntek:

18 óra: Bukaresti Steaua–Foksányi VSK

20 óra: Székelyudvarhelyi KC–Konstancai KC

Augusztus 12., szombat:

18 óra: SzKC–Foksány

20 óra: Konstanca–Steaua

Augusztus 13., vasárnap:

10.30: Foksány–Konstanca

12.30: SzKC–Steaua

Kapcsolódó cikkek:
• Kérdések, amikre Verestóy már sohasem válaszol
• Könnyek között búcsúztak el a játékosok a szurkolóktól
• 400 ezer eurós tartozása van az SzKC-nak
• Izgalmakat, reményt adott az SZKC
• Szétszéled az SZKC játékoskerete
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.