Teljes változat

5 dolog, amit egy tápos gondol a Hargitáról

Írta: Egyed Ufó Zoltán, közzétéve: 2017-08-08 10:55:33 [Vissza]

Megkérdeztünk egy magyarországit, szerinte mit fogunk találni a székelyek szent hegyén, ha felérünk. Mondjon ötöt, lássuk, hányat talál el.

Egy idősebb magyarországi barátom, tanítóm volt itt múlt héten, körbekirándulta vidékünket feleségével. Nagyon rég, évtizedek óta nem volt fent a Madarasi Hargitán, gondoltam, felviszem.

Küldtem neki egy linket is, hogy lássa előre, mit láthat majd ott. Nem nyitotta meg a linket, le is toltam, aztán mondtam neki, találja ki, mit fogunk odafent találni. Már egy hete kirándultak ekkor itt a nagy székely rezervátumban, gondoltam, eddig már tisztában van vele, mit rakna ki a székely a hegyre. Az elsőket hamarabb kinyögte, az utolsón gondolkodott a legtöbbet. A következőket sorolta, ebben a sorrendben:

Turulmadár

Krisztus

Nagy-Magyarország térkép

Székely zászló

Csíki sör reklám

Amint felértünk, az első négyet másodpercek alatt megtalálta, az utolsóból nem sikerült találnia, de lehet, hogy csak azért, mert nagy köd volt odafent. Erősen nagy a köd, testvéreim, erősen nagy a homály. Szerettem volna odafent rendelni egy láda Igazi Tiltott Csíki Székely sört, drónos kiszállítással, de sehol nem találtam a neten, hol lehetne. Segítene valaki?

Kapcsolódó cikkek:
• Környezetvédelmi Világnap a Református Kollégiumban
• Tanítsd jobban!
• Bevizelsz: mégis igaz a Szász Jenő medence-legendája
• Eurovízió: Magyarország jobban teljesít
• Tőlem senki nem vett el semmit

Hozzászólások:

Szentegyházy Ubul Béla - Ha "tápos", ha nem, legalább eljön ide hozzánk, mert biztosan ez érdekli. Az agymosott, ostoba gyurcsányista takony inkább otthon marad, az adriára megy, de akkor sem érdekli Székelyföld. Két éjjelnappalbudapest között így fogyunk el, vagy leszünk agyhalottak. Így hát minden tiszteletem a táposoké!

jutacs - Az agymosott, gyurcsánista takony ezek szerint Orbán Viktor. Ahogyan évtizedek óta mindig, most is az Adrián nyaral.

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.