Teljes változat

Djukics: jó körülmények között tudunk dolgozni

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2017-07-18 08:02:44 [Vissza]

Beszéli egy kicsit és jól érti a nyelvünket. Dragan Djukics komoly munkát ígér az SzKC-nál.

Az 54 éves Dragan Djukiccsal hétfőn, a hivatalos bemutatását követően készítettünk villáminterjút.

Mindenekelőtt magyarul beszéljünk egy kicsit, hiszen kétszer is volt a Pick Szeged edzője!

Igen, kétszer voltam Szegeden edző, egyszer 2003-ig, utána 2009-2010-ben. Nagyon jó idő volt, szerettem Szegedet és Magyarországot, a második hazám. Nem beszéltem kilenc éve magyarul, de értem. (mosolyog, majd angolra váltunk)

Eddig hét új játékost igazolt a klub, új edzőnk van, tehát ez egy új kezdet a klubunk számára?

Igen, ez abszolút így van. Majdnem nyolc év volt a Caba-korszak, csodálatos eredményekkel. Felépült és nagyot alkotott a klub, ami azt is jelenti, hogy ma mindenki tud róla, hiszen Challenge Kupát nyert, nagyon jól játszott a román bajnokságban, aminek mindig az élvonalában volt, fantasztikus közönsége is van. Ezeket külföldön is tudják a csapatról.

Ami az új korszakot illeti, a csapat teljesen más lesz, mert több fontos játékos elhagyta az együttest. Ugyanakkor, ahogy önök is tudják, néhány nagyon fontos új játékos érkezett a klubhoz. Azért jöttek, hogy egy jó csapatot alakítsunk ki, ami a közönséggel, a stábbal jó viszonyt, kapcsolatot alakít ki és ennek köszönhetően jó eredményeket érjünk el. Most ez a legfontosabb.

Mit tud a kisvárosunkról, a sportcsarnokunkról?

Akkor voltam itt először, amikor megegyeztünk a csapat vezetőségével. Tegnap (vasárnap - szerk. megj.) érkeztem újra ide, most lesz időm arra, hogy jobban megismerjem a klubot és a sportcsarnokot. A sportcsarnok rendben van, jó körülmények között tudunk dolgozni majd.

Kapcsolódó cikkek:
• Én a számmal keresem a kenyerem
• A bennmaradás a tét
• Csak a nőknél nyertek az udvarhelyiek
• Gazdálkodj okosan!
• Szabó Dénes emlékére rendeznek kézilabdatornát
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.