Teljes változat

A grúzokkal játszanak az Eb-ért szeptemberben Szőcs Lászlóék

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-07-07 09:39:15 [Vissza]

Nem kerültek össze Magyarországgal, Rábl Jánosék a lengyelek ellen meccselnek a kijutásért.

Kisorsolták a teremlabdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőit. A román válogatott Grúziával, a magyar pedig Lengyelországgal fog játszani a kijutásért, a másik két összecsapáson Csehország Szerbiával, Franciaország pedig Horvátországgal küzd meg. Az Európa-bajnoki részvételért rendezendő párharcot hazai pályán kezdi mind a magyar, mind pedig a román futsalválogatott, az első mérkőzést szeptember 10. és 13. között, a visszavágót szeptember 24. és 27. között rendezik meg.

Az utóbbi időben az FK Székelyudvarhelyből Szőcs László és a kapus Andrei Grigoraș voltak a válogatott tagjai – az FK játékosai szabadságon vannak, az új bajnokságra való felkészülés július 17-én kezdődik.

Szintén ide kapcsolódik, hogy a Dévai Autobergamo teremlabdarúgó csapatához szerződött a Marosvásárhelyi City Us két játékosa, Csoma Alpár és Mimi Stoica. A bajnokcsapattól több idegenlégiós is távozott, ám szerződést hosszabbított a két moldovai válogatott, Tacot és Obadă. Az együttes indul az UEFA Futsal Cup idei kiírásán.

Kapcsolódó cikkek:
• Az utolsó percben egy pont lett a jutalom (videó)
• Keveset játszott Szőcs a válogatottban
• Tudose szerint egy mintaország Románia
• Itt nézheted újra az FK második bajnokiját
• Tizenhármat rámolt be az FK
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.