Teljes változat

Drogdíler lett a súlyos betegségekkel küzdő házaspár

Írta: uh.ro/realitatea.ro, közzétéve: 2017-07-04 12:12:31 [Vissza]

Szívproblémát diagnosztizáltak a férjnél, mellrákot a nőnél, ezért nekifogtak kannabiszt árulni. Itt a jászvásári Breaking Bad.

Néhány nappal ezelőtt a Breaking Bad című sorozat történetéhez hasonló esettel találkozott a jászvásári bíróság. A filmben egy kémiatanárnál diagnosztizálnak rákot, ezért nekiáll kábítószert főzni és árulni. A jászvásári eset nem sokkal különbözik ettől, egy vidéken élő férjet és feleséget ítéltek el kábítószer kereskedelemért. Ők is azután váltottak „szakmát", hogy kiderült, súlyos betegségük van, – írja az Adevărul.ro.

A 47 éves Mihaelát és 51 éves Nicușort azzal vádolták, hogy negyven kilogramm kannabiszt csempésztek át Romániába Spanyolországból. Azután kezdtek el kereskedni kábítószerrel, hogy a férfi szívrohamot kapott szívproblémái miatt, a nőnél mellrákot állapítottak meg orvosai.

Az első ítélet ellenük 7 év letöltendő börtönbüntetés volt, de miután fény derült betegségükre, a fellebbviteli bíróság csökkentette az ítéletet. Mindkettejüknek három évet és hat hónapot kell rács mögött ülnie, továbbá elkobozták tőlük azt a 170 000 eurót, amit rekordidő alatt szereztek kábítószer kereskedéssel.

Kapcsolódó cikkek:
• Beindultak a kullancsok és a méhek
• Félsz, vagy megijedsz? (videó)
• Ne gázoljon bokáig zsebkendőben!
• Kábítószerfogás Udvarhelyen – videó
• Elhunyt dr. Verestóy Attila szenátor
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.