Teljes változat

Bajnokok Ligáját megjárt szerb átlövő érkezik

Írta: Gál Előd, közzétéve: 2017-06-21 12:05:49 [Vissza]

A spanyol bajnok figyelt fel rá annak idején, most vele lesz teljes a jobb oldalunk.

A Székelyudvarhelyi KC építi a csapatot a soron következő idényre. A csapat weboldalán újabb érkezőt jelentett be szerdán, sikerült megszerezniük Djordje Golubovics aláírását. A balkezes átlövővel egésszé vált az SzKC jobb oldala, a két szélső, Mihalcea Andrei és Makszim Baranau, valamint a másik lövő, Ghiță Cristian hosszabbított.

Az idén a huszonötödik életévét betöltő, 192 cm magas, 85 kg-os jobbátlövő Belgrádban született, első klubja a hazai RK Partizan volt, ahol 2008-tól kezdődően három idényt húzott le. Innen szemelte ki az akkori spanyol bajnok, az Ademar Leon, ahová húsz évesen igazolt, abban az évben a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott, tizenöt gólt jegyzett.

A sorban a magyar NB1 következett, a Csurgói KK-nál kézilabdázott, ahol 2014-ben bronzérmet szerzett. Innen visszatért Spanyolországba, az AB Gijónhoz. A 2015-ös évadot a Metalurg Skopjében kezdte, a tavaszi szezontól kölcsönben a lengyel Slask Wroclawban szerepelt.

A legutóbbi idényben egy pár meccset játszott a szerb Metaloplastikába, miután leigazolta a svájci HSC Suhr Aarau. Utóbbiban tizennyolc találkozón lépett pályára, összesen hatvan találatot jegyzett, az alapszakasz során a hatodikok lettek, a rájátszásban pedig a későbbi bajnok, a Kadetten búcsúztatta az első körben.

Kapcsolódó cikkek:
• Hiába veszünk felül szép ruhát, ha alul nem vagyunk megmosakodva
• Az a legolcsóbb energia, amit nem fogyasztunk el
• Kérdések, amikre Verestóy már sohasem válaszol
• Barbinak csak a cél lobog a szeme előtt
• Könnyek között búcsúztak el a játékosok a szurkolóktól
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.