Teljes változat

Elhunyt Balogh Ödön, az FK masszőre

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2017-05-19 09:14:13 [Vissza]

Súlyos betegség után csütörtökön éjszaka meghalt Balogh Ödön. Az FK Székelyudvarhely és több korábbi sportcsapat gyúrója 68 éves volt.

Az 1949-ben született székelyudvarhelyi Balogh Ödön fiatal korában asztaliteniszezett és jégkorongozott, 42 évet a városi kórház fizioterápia osztályán dolgozott asszisztensként. Székelyudvarhely sportéletének évtizedek óta ismert alakja volt, hiszen mind a labdarúgócsapat, mind pedig a jégkorong-együttes gyúrója volt.

Balogh Ödön a 2002-ben megalakított futsalcsapattal két arany, négy ezüst és négy bronzérmet szerzett a román bajnokságban, két alkalommal pedig az UEFA Kup küzdelmein is részt vet az együttessel. Munkáját fia is folytatta, portálunk kettejükről szóló írását itt lehet elolvasni.

Habár az utóbbi hónapokban betegsége miatt már nem vállalta a munkát az FK-nál, a mérkőzéseken rendszeresen részt vett, általában a csapat kispadja mögött, a lelátó első sorában foglalt helyet.

Az FK Székelyudvarhely futsalcsapata hétfőn 19 órától játssza a bajnokság bronzmérkőzésének visszavágóját Temesvár ellen. A mérkőzés kezdete előtt egyperces néma csenddel adóznak Ödi bácsi emléke előtt, akinek temetése a mérkőzés napján, május 22-én 16 órától lesz a Szent Miklós-hegyi római katolikus temetőben. 

Kapcsolódó cikkek:
• Elhunyt Szabó Attila pedagógia tanár
• Nézd vissza az FK galaci meccsét
• Így vette az első akadályt az FK (videó)
• Szerdán helyezik örök nyugalomra dr. Szentannai Dénest
• Meghalt Andrei Gheorghe újságíró
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.