Teljes változat

Csíkban diadalmaskodtak az udvarhelyi teremhokisok

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-03-20 07:59:49 [Vissza]

Székelyföldi floorballtornát nyert a Székelyudvarhelyi Black 69 csapata, az első ízben megrendezett Aréna Kupa trófeáját hozták el.

A csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában szombaton megrendezett hatcsapatos Aréna Kupára hat székelyföldi teremhokicsapat jelentkezett. A két csíki (a szervező Szépszem, illetve a Cheek) gárdája mellett a két udvarhelyi együttes, a Black 69 és a Floorbulls, valamint egy marosvásárhelyi és egy vegyes, gyergyószentmiklósi és sepsiszentgyörgyi sportolókból álló csapat, a Warriors vett részt.

A csoportmeccseken különösebb meglepetés nem történt, egyedül a házigazdáknak a Floorbulls-szal vívott meccse volt szorosabb, a többi találkozón kategorikus győzelmek születtek.

Az elődöntőkben egy csíki és egy udvarhelyi párharc jött össze, a hazaiak elődöntőjét magabiztosan nyerte a Szépszem, míg az udvarhelyiek csatáját a Black 69 hozta egy nagyon kemény és színvonalas összecsapáson.

A torna döntőjében a Black 69 7-3-ra győzte le a szervező Csíkszeredai Szépszem csapatát. A másik udvarhelyi csapat, a Floorbulls pedig a negyedik helyen végzett, miután némi meglepetésre a kisdöntőt 6-3-ra elveszítette a Cheek csapata ellen.

Az I. Aréna Kupa eredményei

A csoport: Floorbulls-Warrirors 14-3, Szépszem-Warriors 14-0, Szépszem-Floorbulls 6-4

B csoport: Black 69-Cheek 7-2, Cheek-Marosvásárhely 8-0, Black 69-Marosvásárhely 12-1

Elődöntők: Szépszem-Cheek 9-5, Black 69-Floorbulls 5-3

Helyosztó: Marosvásárhely-Warriors 4-4, büntetőkkel 6-7

Kisdöntő: Cheek-Floorbulls 6-3

Döntő: Black 69-Szépszem 7-3

A különdíjaknál is díjaztak két udvarhelyit: a torna legjobb kapusa Somogyi Attila, a Black 69 portása lett, a legjobb játékos címét a szintén udvarhelyi Hajdu Levente érdemelte ki a Floorbulls csapatából. A pontkirály 10 góllal és 7 gólpasszal Nyisztor Szabolcs lett a Szépszem csapatából.

Kapcsolódó cikkek:
• Dokumentumfilmek Csíkszeredában
• Marihuánás sütit evett egy négyéves csíki kislány
• Hidegzuhanyt kapott a nyakába a Black 69
• Ennyien szabadultak a csíki börtönből
• Hargita megye az ország fagyasztója

Hozzászólások:

barnox - Szep volt fiuk!

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.