Teljes változat

Udvarhelyre jön a magyar ökölövívó válogatott

Írta: Katona Zoltán, közzétéve: 2017-01-10 13:50:35 [Vissza]

A sportág és a Madárfészek Ökölvívó Akadémia népszerűsítése a cél, Erdei Zsolt is tiszteletét teszi.

Nagy nap lesz január 19-e a székelyudvarhelyi Dobes Ifjúsági Box Egyesület számára, ugyanis a magyar ökölvívó válogatott hat tagja, illetve két edzője teszi tiszteletét az egyesület edzőtermében.

A Septimiában levő box-teremben a budapesti Madárfészek Ökölvívó Akadémia tart majd egy nyilvános edzést, az akadémia tehetségközpontokat hozna létre Székelyföldön, ezért is lesz a látogatásuk – tájékoztatott Dobes Zoltán ökölvívó edző, az egyesület vezetője. A sportesemény január 19-én, csütörtökön 18 órától kezdődik a Septimiánál, az ökölvívók a következő napokon a gyergyószentmiklósi és a csíkszeredai ökölvívó klubokat is meglátogatják hasonló céllal.

Nem százszázalékos a részvétele, de Dobes Zoltán tájékoztatása szerint itt lesz a többszörös magyar világ- és Európa-bajnok Erdei Zsolt is, a Madárfészek Ökölvívó Akadémia vezetője és szakmai irányítója.

Kapcsolódó cikkek:
• Nézd meg Katona Ferenc londoni meccsét (videó)
• A szív legyőzte a technikát
• Kiütötte ellenfelét Katona
• Nézd végig Katona utolsó mérkőzését
• A korábbi belga bajnokkal nézett farkasszemet Katona

Hozzászólások:

jutacs - Vagyis vagy tiszteletét teszi őkelme, vagy esetleg nem teszi tiszteletét. Sas nem kapkod legyek után. 50 éve nem villant fel egyetlen ökölvívó tehetség sem Udvarhely egén, magamat is beleértve. Dobes Ferenc óţa egyetlen tehetség sem húzott kesztyűt e tájon. Vagy az edzők, vagy az anyák az oka.

[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.