Teljes változat

Fagyás miatt senkit sem kellett kórházba vinni

Írta: uh.ro, közzétéve: 2017-01-09 10:56:52 [Vissza]

A nagy hideg ellenére nem volt fagyási sérülés a mentősök szerint a megyében. Közlekedési baleset annál inkább.

Összesen hét közúti baleset történt a megyében, ezekben tizenkét személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan. Székelykeresztúron történt egy tragédia, vonat gázolt el egy férfit szerdán, erről itt írtunk részletesebben.

A január 2. és 8. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint harmincegy személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és hét szívinfarktus, illetve tizenhárom agyvérzés is volt. Harminchatan magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig.

A mentőszolgálat munkatársait huszonnyolc pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, két ittas emberhez és egy alkoholmérgezéses esethez is riasztották. Testi sértés miatt pedig két ember került kórházba. továbbá ,

Nehéz légzés miatt harmincnégyen, rángógörcs miatt tízen kerültek kórházba, de volt három gyomorvérzés is. Hasmenés miatt hat embert vittek kórházba, kutyaharapás miatt egyet. Tíz vajúdó nőt is mentőautó vitt a szülészetre. Volt olyan is, akihez gyógyszermérgezés miatt kellett kimenniük a mentősöknek, de olyan is, akihez azért, mert fagyálló folyadékot ivott véletlenül. A megye területén fagyási sérülést senki nem szenvedett a múlt héten.

Kapcsolódó cikkek:
• Patkányméreggel próbált véget vetni életének
• Szedi a nyár az áldozatait
• Medvetámadás történt Szentegyházán
• Sokan lettek rosszul Csíksomlyón
• Sok volt a közúti baleset és a hasmenés
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.