Teljes változat

Célba találtak az adománygyűjtők

Írta: uh.ro, közzétéve: 2016-09-19 08:40:21 [Vissza]

Több mint 11 ezer lejt gyűjtött össze a kézilabda- és a futsalcsapat a hétvégén az árván maradt ikreknek.

A Székelyudvarhelyi Kézilabda Club (SzKC) és a Futsal Klub Székelyudvarhely (FK) is társult a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség kezdeményezéséhez, hogy anyagilag támogassa a néhány hete, motorbalesetben árván maradt székelyudvarhelyi testvérpárt.

A tizenhárom éves Vetésy Norbert eredményes asztaliteniszező. Az udvarhelyi sportélet nagyjai egy emberként álltak az ifjú tehetség és lány ikertestvére mellé. Az SzKC szombati, az újonc Szatmárnémeti elleni, az FK pedig vasárnap megrendezett, Resicabánya elleni mérkőzésének teljes bevételét ajánlotta fel a gyerekek megsegítésére.

A meccsre látogatók bérletesként is megvásárolhatták jegyüket, illetve a bejárat mellett elhelyezett perselyekbe is bedobhatták adományukat. Az SzKC meccse alatt összesen 6 668 lej gyűlt össze, 3 982 lej a belépőkből, 2 686 lej a perselyből.

Az FK mérkőzésén 4 670,50 lejt sikerült begyűjteni, a közönség 3 534 lej értékben vásárolt jegyeket, és 1 136,50 lejt dobott az urnába.

A begyűlt összeget ezen a héten utalják át az árván maradt Vetésy-ikreknek, az asztalitenisz-szövetség által megadott számlaszámra.

Kapcsolódó cikkek:
• Ezt érheti el idén az FK
• Küldj tanszert Afrikába!
• Tizenöt év után ismét hazai színeket ölt
• Európa kupában játszanak az udvarhelyi asztaliteniszezők
• Nem szórakozott Vegasban Fejér-Konnert
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.