Teljes változat

Még sosem futottak ennyi civil szervezetért

Írta: uh.ro, közzétéve: 2016-09-16 09:17:02 [Vissza]

Húsz civil szervezet jelentkezett az idei Fuss Neki! adománygyűjtő akcióra. A futókat még toborozhatják.

Hétfőig jelentkezhettek a civil szervezetek, a futóknak azonban még szeptember 22-éig van lehetőségük társulni a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA) idei Fuss Neki! adománygyűjtő akciójához.

Az október 16-án a városi parkban megtartandó közösségi akcióra mindeddig 85 futó jelentkezett, akik a tervek szerint szaladnak néhány kört a szervezők által kijelölt, 1,3 kilométeres pályán, ezzel gyűjtve felajánlásokat a húsz támogatható civil szervezet egyikének.

Az idei akción a Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Erdély Egyesület, a különböző napköziket és iskolákat, illetve a Tomcsa Sándor Színházat támogató egyesületek, az EbRemény, a Feel Good, a Ház a Holnapért, a Sunshine és a Sylvester Dénes Egyesület, a Gyulafehérvári Caritas, a Pro Down és az Orbán Alapítvány, az Udvarhelyi Delfinek Sportklub, az Udvarhelyszéki Anyák Egyesülete, valamint az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács célkitűzéseit lehet támogatni.

Szaladónak, önkéntes szervezőnek jelentkezni, a civil szervezetek céljairól bővebben tájékozódni, illetve ezekre körönkénti vagy meghatározott összeget felajánlani a Fuss Neki! akció honlapján lehet.

Kapcsolódó cikkek:
• A szegényekért gyúlnak ki a csillagok
• A zene mindenkié!
• Ide menj, ha sportolni akarsz, vagy csak néznéd
• Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal
• Játékkal kezdtük a hetet
[Vissza]
Copyright © 2010 uh.ro. Minden jog fenntartva.